We zullen de komende weken onze activiteiten voor 2019 bekend maken. 

De Evenementen in 2018


Autisme Experience @ Sport

Het evenement waar kinderen en jongeren met autisme kennis maken met diverse sporten en iedereen die dat wil kan kennis maken met autisme.  

 

Met onder andere: Sport-clinics, lezingen, demonstraties en The Brain On Wheels, een prikkelarme silent disco, en het Benefiet Open Tennis Toernooi. 

 

Impressie Sounds Of The Puzzle Mind 2018

Sounds Of The Puzzle Mind 6 April 2018

Op 6 April 2018 organiseerde we de eerste editie van Sounds Of The Puzzle Mind. Een bijzondere muziek avond met verrassende en persoonlijke bijdrages van onder andere Tim Akkerman. Maar ook de persoonlijke verhalen van Judith van de Rest en Jasper Wagteveld maakte diepe indruk op de ruim 120 bezoekers. 

We wilde ook dit jaar  iets gaafs organiseren tijdens de de Nationale NVA Autisme Week. Het thema was "Luisteren naar autisme".

Omdat alle bezoekers erg enthousiast waren onderzoeken we de mogelijkheid om dit volgend jaar te herhalen. We houden je op de hoogte! Deze avond kwam tot stand in samenwerking met Het Dolhuis in Dordrecht en worden voor de productie zijn we geholpen door het enthousiaste team van Bas de Zwart Evenementen.

Locatie verkenning voor 6 April

AE on tour @ VUE 2017

Na succesvolle edities in Dordrecht trokken we met de Autisme Experience het land in met het On Tour concept. In samenwerking met VUE CINEMAS Nederland.

 

Een interactieve en belevingsgerichte avond in sfeervolle bioscopen verspreid door heel Nederland. Met muziek, sprekers, interactie en film fragmenten. Met ruimte voor mening, debat en verwondering.

 

Met als doel samen meer te leren over autisme. Zowel vanuit het perspectief van de wetenschap als vanuit de ervaring en beleving van sprekers met autisme. 

 

Aan het creëren van dit programma werkte onder andere mee: Yvette Dijkxhoorn, Francesco Daniel, Fatima de Kwant, Birsen Basar, Evelien Huijsen, Silvia Kloppers, Lars Sørensen, Karin Rits, Jaap Brand en Jasper Wagteveld.

 

Naast onze enthousiaste vrijwilligers mochten we rekenen op steun in de vorm van kennis en middelen vanuit onder andere deze organisaties: VUE Cinemas, Flow Beeld & Geluid, Autisme Netwerk Zuid Holland.

 

 

Impressie Autisme Experience @ The Movies