Sounds Of The Puzzle Mind 2020 16 Januari Dolhuis

Een bijzonder benefietconcert met een knipoog naar de geschiedenis van het Dolhuis in Dordrecht.  Daar waar jaren geleden mensen werden weggestopt omdat zij de wereld anders beleefden. Juist op die plek is 16 januari een muzikale avond over van diversiteit en psychische kwetsbaarheid. Met performance, spoken word en dialoog.
Kaartverkoop start over 7 dagen.

Impressie Sounds Of The Puzzle Mind 2018

Sounds Of The Puzzle Mind 6 April 2018

Op 6 April 2018 organiseerde we de eerste editie van Sounds Of The Puzzle Mind. Een bijzondere muziek avond met verrassende en persoonlijke bijdrages van onder andere Tim Akkerman. Maar ook de persoonlijke verhalen van Judith van de Rest en Jasper Wagteveld maakte diepe indruk op de ruim 120 bezoekers. 

We wilde ook dit jaar  iets gaafs organiseren tijdens de de Nationale NVA Autisme Week. Het thema was "Luisteren naar autisme".

Omdat alle bezoekers erg enthousiast waren onderzoeken we de mogelijkheid om dit volgend jaar te herhalen. We houden je op de hoogte! Deze avond kwam tot stand in samenwerking met Het Dolhuis in Dordrecht en worden voor de productie zijn we geholpen door het enthousiaste team van Bas de Zwart Evenementen.