Brain On Wheels

De Brain On Wheels is het mobiele theater van de Autisme Experience. Soms vinden er mini concerten plaats of performances, van bijvoorbeeld muzikanten die zelf ook autisme hebben.  

Geregeld worden er lezingen gegeven of workshops. Er is ontmoeting en dialoog.
Je kunt er luisteren naar verhalen van mensen met autisme, hoe ze omgaan met bepaalde situaties of naar passages uit hun dagboeken. Er worden ook bijzondere mini-documentaires gemaakt die ons brein in premiere gaan! 

Persoonlijk

In de Brain On Wheels hoor je  persoonlijke verhalen. Audio dagboeken, film, animatie of een live performance. Volop verbeelding en creativiteit in ons brein. 

 

Verlaat de Brain On Wheels niet met vragen maar met antwoorden. Na iedere beleving is er ruimte voor verduidelijking vanuit verwondering of verwarring. Wij gaan graag in dialoog. Van kennis naar begrip. 

 

Hoe werkt jouw brein eigenlijk? Deel jij ook je verhaal? In gesprek met elkaar ontdek je meer. Vergeet even je vooroordelen. We zijn allemaal uniek, dus bijzonder. Hoe leuk is dat! 

Erfstuk

De Brain On Wheels is een HOBBY Caravan uit 1987 die we als gift mochten ontvangen van kunstenares Mignon Nusteling. Ze had de caravan op haar beurt als erfenis van haar vader gekregen en wilde er heel graag een mooi 'tweede' leven aan geven.

Programma's

De Brain On Wheels is een mobiel theater voor ca. 12 gasten. We zetten hem in als mini-bioscoop, verhalen podium, luisterbeleving en gespreksruimte.

 

Wij hebben een netwerk met een breed scala aan ervaringsdeskundigen, performers, vertellers en muzikanten.

 

Wij maken maatwerk programma's workshops en voorstellingen voor ieder thema.

Brainstrom

De Brain On Wheels is... een hele orginele mobiele Brainstorm ruimte. Voor groepen van ca.8 gasten. De Brain geeft een intieme veilige sfeer waarin alles besproken kan worden. De bijzondere inrichting van de Brain On Wheels heeft ongetwijld zijn effect op de uitkomst van de sessie. Meer?

Prikkelarmeruimte

De Brain On Wheels is... een oase van rust. Tijdens concerten, evenementen of festivals een plek creeeren waar gasten zich even kunnen ontrekken aan alle indrukken? Zet een koptelefoon op en nestel je in onze Breinbank of zitzakken. Van 100 naar 0 in een paar seconden... heel even hoef je niets... Meer?

Brain in beeld

Het Ministerie van VWS maakte deze reportage van de Brain On Wheels bij de ASVZ.

Sponsoren