Autisme Experience Webshop

Met je aankoop in  onze webshop  ondersteun je de  activiteiten van de Autisme Experience en de Brain On Wheels! Jij helpt ons de dialoog over autisme aan te gaan en af te rekenen met stigma's en vooroordelen. Namens het hele team alvast enorm bedankt voor je hulp!

Kaarten set - Mignon Nusteling

Kunstenares Mignon Nusteling maakte speciaal voor de Autisme Experience een prachtig vierluik waarin ze haar eigen persoonlijke link met autisme heeft vormgegeven. De originele kunstwerken worden tijdens bijzondere aan autisme gerelateerde events ten toon gesteld. Deze kaarten set op a5 formaat zijn in een oplage van slechts 250 stuks gedrukt. Met het kopen van deze set van 4 kaarten steun jij de oprichting van de Autisme Experience. 

Kaarten Set - Mignon Nusteling

€ 5,00

  • 0,25 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Album - Francesco Daniel "Sounds Of The Puzzle Mind"

UITVERKOCHT

Singer-songwriter Francesco Daniel is open over zijn autisme. "Het is mijn kracht bij het schrijven van muziek en teksten!" Niet gek dat hij een van onze meest actieve ambassadeurs is. De opbrengsten van de verkoop van deze persing komen allemaal ten goede aan de oprichting van de Autisme Experience. 

 

Jij prachtige muziek. Wij weer een stapje dichterbij het realiseren van onze droom!

Album Francesco Daniel

€ 7,50

  • Levertijd: 5-8 dagen

Keycord - Lanyard - Autisme Experience

Handig voor iedereen die zijn sleutels wel eens kwijt is! Met deze handige keychain heb je je sleutels altijd bij de hand. De lanyard is voorzien van een veiligheidsclip wat hem ook op het werk enorm veilig en handig maakt. Met de koop van dit product steun je de oprichting van de Autisme Experience. 

lanyard - keychain autisme experience

€ 3,00

  • 0,04 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Giften en donaties

Maak een bedrag over naar de Autisme Experience ons rekeningnummer is NL75 RABO 1518 6128 57  onder vermelding van gift. Of volg de link naar onze betaalpagina via BUNQ en betaal handig en veilig met iDeal. BUNQ.ME/AutismeExperience. Dit zal binnenkort aangepast worden naar onze nieuwe Rabobankrekening.

Partner of sponsor worden?

Kijk even op de pagina voor sponsoren, meld je aan voor de Club van 100 of stuur ons een mailtje en we leggen je persoonlijk uit hoe dat in zijn werk gaat.