Deze mensen bouwen aan de Autisme Experience

Evelien Huijssen

Voorzitter en mede initiatiefnemer.  Werkt als uitvoerend behandelaar op de poli autisme van Yulius en is moeder van een dochter met autisme. 

Vincent Vermeer

Bestuurslid en professioneel netwerker. Altijd bezig met het verbinden van personen en bedrijven. 

Gedreven in de wereld van IT. Vincent heeft een zoon met autisme

Silvia Kloppers

Secretaris en mede initiatiefnemer. Werkt als coach behandeling bij ASVZ en heeft een grote affiniteit met mensen met autisme. 

Karin van der Sluis

Bestuurslid. Werkt op het da Vinci college als ambulant begeleider passend onderwijs  en heeft een eigen cateringbedrijf. Daarnaast is zij moeder van een zoon met autisme. 

Marc Janssen

Bestuurslid en penningmeester.  Marc is een maatschappelijk betrokken (vastgoed)ondernemer, adviseur en actief netwerker.

 

Anne Brouwer

Bestuurslid en ervaringsdeskundige. Anne is fanatiek ambassadeur. Anne is vaak aanwezig tijdens onze inzet van de Brain On Wheels waar ze vertelt over haar persoonlijke ervaringen en om Autisme Experience met passie te promoten. 


Claudia Benmesahel-Kruidbos

 

Claudia is als ontwikkelingspsycholoog en bij Flow werkzaam als ambulant begeleider van kinderen die in het onderwijs tegen problemen aanlopen. Middels een specifieke methodiek richt zij zich op de ontwikkeling van het kind en niet op de problemen rondom leren.

Francesco Daniël

Singer-songwriter, musical- en televisiester en ervaringsdeskundige.  

Yvette Dijkxhoorn

Dr. Yvette Dijkxhoorn is in 1992 afgestudeerd bij de vakgroep Orthopedagogiek in Leiden met als specialisatie ontwikkelingsstoornissen. is onderzoeker en werkt sinds 1998 ook als docent.Recent studeerde zij af als Klinisch Psycholoog. 

Ad van der Sijde 

Ad van der Sijde rondde zijn studie Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in 1980 af. Hierna volgde hij onder andere de huisartsenopleiding en specialiseerde Ad zich in de psychiatrie en kinder-en jeugdpsychiatrie. Sinds 1990 werkte hij als kinder- en jeugdpsychiater bij Yulius.  Inmiddels is hij met pensioen.

Jaap de Gruijter

Lid Raad van Bestuur ASVZ. Jaap heeft een groot netwerk en contacten binnen gemeentes in de regio. Als ervaren bestuurder is Jaap een belangrijke aanwinst voor onze raad van advies. Hij staat ons bij met raad en daad op bestuurlijk, beleidsmatig en strategisch niveau. 

Kitty Kruger

Kitty Kruger werkt in de zorg en zit voor Groenlinks in de  gemeente raad in Dordrecht. 

Geert Ter Steeg

Geert Ter Steeg is een maatschappelijk betrokken ondernemer in de Dordtse binnenstad. Als exploitant van filmhuis The Movies adviseert hij de Autisme Experience op het gebied van ondernemerschap en management.  


Judith van de Rest

Judith is ons  jongste teamlid. Zij volgde  de Theater Havo/VWO in Rotterdam en studeert nu Cultureel Erfgoed. Judith is ervaringsdeskundige en dochter van Lars en Evelien. 

Ramses Groot

Werkt als ervaringsdeskundige bij Lister. Kijkt altijd naar de kracht in de mens in plaats van naar eventuele beperkingen. 

Karin Rits

Casemanager bij NLG ARBO.  Onze duizendpoot tijdens vergaderingen en evenementen. Hands-on en oog voor detail. Karin is moeder van een zoon met autisme. 

Jasper Wagteveld

Spreker, trainer en ambassadeur. Jasper is ervaringsdeskundige en levert een grote bijdrage bij het bestrijden van stigma en vooroordelen middels diverse projecten en organisaties. 

Mignon Nusteling

Creative, influencer en ervaringsdeskundige. Mignon heeft een creatief media en reclame bureau. Presenteert voor RTL en is onontkoombaar op diverse social-media. 


Buffel! Inspiratie & Creatie is in 2003 opgericht door Jasmijn de Koning-Cooymans ,  Master of Visual Arts. Begonnen als traditioneel reclamebureau, is het nu uitgegroeid tot bron van inspiratie voor ondernemers en ondernemingen groot en klein.  

 

Jasmijn helpt de Autisme Experience vanaf de start met  het ontwerpen van al onze visuele communicatie. 

Perspekt (1968) bedenkt, ontwerpt én realiseert ruimtelijke projecten. Van inhoud naar een multimediale tentoonstelling, event, film en/of activatie. 

 

Perspekt Studio's ondersteunt de oprichting van de Autisme Experience door pro-bono mee te bouwen aan de ontwerp van inhoud en uitvoering. 

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. 

 

De AVZS Ondersteunt de Autisme Experience met advies, netwerk, uren en menskracht. 

Mimi Creative Content BV is een jong en creative concept bureau dat gespecialiseerd is in nieuwe media.