Vrijwilligers

De Autisme Experience mag rekenen op een groeiend team van vrijwilligers. Mensen die ons een aantal keer per jaar helpen om van onze evenementen een persoonlijke en interactieve beleving te maken. Van ervaringsdeskundige tot Brain On Wheels chauffeur en van content maken tot folders vouwen.  De vrijwilligers komen een aantal keer per jaar samen tijdens een avond. Voor de gezelligheid maar uiteraard ook om mee te denken over nieuwe projecten! 

 

Mocht je ook interesse hebben om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de Autisme Experience neem dan even contact op met onze vrijwilligers coordinator Karin van der Sluis. Dat kan via het  onderstaand formulier. 

Aanmelden als vrijwilliger

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Verklaring omtrent gedrag

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving.  Alle vrijwilligers van de Autisme Experience hebben een VOG. Heb je die zelf niet dan regelen we dat samen voor je. De kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening. 

Diversiteit

Iedereen is anders. Wij geloven dat dat juist de kracht is van ons team. Het maakt wel dat we rekening moeten houden met elkaar. Niet iedereen kan hetzelfde, begrijpt hetzelfde of communiceert hetzelfde. Wij verwachten dat iedereen in het team zijn best doet om samenwerken te laten slagen. 

 

We kijken bij de inzet van vrijwiligers naar de beste match tussen talent, ervaring en opdracht.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop als het gaat om onze activiteiten, evenementen of werkzaamheden. Zowel voor bezoekers en deelnemers als voor ons team. Met veiligheid bedoelen we dat je je veilig voelt in omgang met anderen maar ook dat je fysiek veilig bent. Zeker tijdens inzet op evenementen vinden we het dus erg belangrijk om hier op toe te zien en voorzorgsmaatregelen te treffen. Het kan dus zijn dat je specifieke instructies krijgt als vrijwilliger als dat de veiligheid ten goede komt.